SAS VLIEGT DEZE HERFST NAAR DEZE BESTEMMINGEN

Dit najaar zal SAS het aantal vluchten en open routes naar meer bestemmingen in Europa, de VS en Azië blijven uitbreiden om aan de vraag naar reizen en transport van, naar en binnen Scandinavië te voldoen.

De binnenlandse vluchten van SAS in Zweden, Noorwegen en Denemarken zullen bijna het hele binnenlandse netwerk bestrijken wanneer SAS haar vluchten van Stavanger naar Trondheim en van Stockholm naar Ronneby en Sundsvall hervat. Met het uitgebreide vluchtprogramma, binnen en tussen de drie landen, zal SAS de beschikbaarheid van essentiële reizen en transport vergroten, waardoor kritieke infrastructuur wordt gegarandeerd.

Om ook aan de vraag naar zakenreizen naar Europa te voldoen, verhoogt SAS het aantal vluchten en voegt 18 routes toe aan belangrijke Europese markten en hoofdsteden, zoals van Kopenhagen naar Parijs, van Stockholm naar Frankfurt en van Oslo naar Brussel.

Eind september* is SAS van plan om haar intercontinentale vluchten naar Azië op te starten en eenmaal per week van Kopenhagen naar Shanghai te vliegen.

Dit betekent dat SAS in het najaar weer vluchten kan aanbieden over het hele netwerk op alle drie de continenten waarop SAS opereert.

SAS verhoogt ook het aantal vluchten naar New York vanuit Kopenhagen tot dagelijkse vertrekken. We zullen ook vluchten van Kopenhagen naar Washington hervatten, met twee vluchten per week vanaf half september en een ongewijzigd aantal vluchten naar Chicago en San Francisco handhaven.

Omdat er nog onzekerheid bestaat over beperkingen en er wijzigingen zijn in het reisadvies, biedt SAS reizigers de mogelijkheid om een ​​geplande reis / ticket te wijzigen voor een SAS Travel Voucher, tot 16 dagen voor vertrek, voor alle internationale reizen, tot 15 januari.

*onder voorbehoud van goedkeuring door de overheid.

bron: SAS