De A380’s van Emirates keren terug!

Per 1 augustus wordt de iconische A380 weer ingezet tijdens de dagelijkse route DXB-AMS-DXB.

Londen Heathrow krijgt, tevens per 1 augustus, een 2e dagelijkse A380 vlucht erbij. Deze aankondiging volgt op de terugkeer van de Emirates A380, vandaag 16 juli, met de EK001 van DXB naar LHR en de EK073 van DXB naar CDG.

Voor het eerst sinds maart, zullen er weer passagiers vervoerd worden met de A380.

Vlucht EK073 zal dan ook groots verwelkomd worden op de Franse luchthaven Parijs Charles de Gaulle, Naast bovengenoemde bestemmingen herstart Emirates ook passagiersvluchten naar; Athene, Barcelona, Geneve, Glasgow, Larnaca, Munchen, Rome, Male en Washington DC (allen op 16 juli) en Brussel (17 juli).

Momenteel biedt Emirates vluchten naar meer dan 50 bestemmingen, waardoor reizen tussen Noord en Zuid Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Azie-Pacific voor klanten over de hele wereld, mogelijk worden gemaakt via een gemakkelijke verbinding te Dubai.

Op Dubai International airport zijn de speciale Emirates Skywards-balies heropend, om  de frequent flyers weer van dienst te kunnen zijn.

Gezondheid en veiligheid staan voorop. Emirates heeft een reeks uitgebreide maatregelen geimplementeerd om de veiligheid van haar klanten en werknemers, op de grond en in de lucht te waarborgen.

bron: Emirates Nederland